مفیدترین میوه ها و سبزیجات

  

* آناناس؛ بهبود عملکرد بدن پس ازجراحی را سرعت می بخشد. به عملکرد بهتر مفصل ها کمک  می کند و التهاب ناشی از آسم را کاهش می دهد.

* اسفناج؛ مصرف اسفناج باعث تقویت حافظه می شود. خطر بروز سرطان کبد، تخمدان، پروستات و روده بزرگ را کاهش می دهد و سرشار از مواد مغذی است.

* فلفل دلمه ای قرمز، خطر بروز سرطان ریه، پروستات و تخمدان را کاهش می دهد و بدن را از آفتاب سوختگی محافظت و عملکرد قلب را تقویت می کند.

* کلم بروکلی؛ آسیب های به وجود آمده بر اثر بیماری دیابت را کاهش می دهد. خطر بروز سرطان پروستات، مثانه، روده بزرگ، لوزالمعده و سینه را کاهش می دهد.

* گوجه فرنگی: التهاب را پایین می آورد، خطر بروز سرطان مری، معده، کلورکتال، ریه و لوزالمعده را کاهش می دهد.

* سیب: سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. با سرطان ریه و پروستات مقابله می کند و خطر بیماری آلزایمر را کاهش می دهد.

* طالبی: سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند، پوست را در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند و التهاب را کاهش می دهد.

*هویج: آنتی اکسیدان موجود در آن از دی ان ای محافظت می کند.

* گل کلم: سیستم سم زدایی را تحریک می کند. رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد و در پیشگیری از بروز سرطان پروستات موثر است.

* گیلاس: درد آرتریت و نقرس را از بین می برد، کلسترول مضر را کاهش می دهد.

* زغال اخته: با سلول های سرطانی ریه، روده بزرگ و لوسمی مقابله می کند، مانع از بروز عفونت مجرای ادراری می شود.

* کلم پیچ: با استروژن های مضر سرطانی مقابله می کند. از چشم در برابر آسیب های نور خورشید و آب مروارید محافظت می کند و تراکم استخوان را افزایش می دهد.

* کیوی: با چین و چروک مقابله می کند، خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد. با یبوست نیز مقابله می کند.

*انبه: از سیستم ایمنی بدن محافظت می کند، کلسترول مضر را کاهش می دهد. با منظم کردن هموسیستئین از رگ های خون محافظت می کند.

* قارچ: باعث سم زدایی طبیعی می شود. خطر سرطان پروستات و روده را کاهش می دهد و فشار خون را پایین می آورد.

*پرتقال: میزان کلسترول مضر را پایین می آورد. خطر بروز سرطان دهان، گلو، سینه، معده و لوسمی کودک را کاهش می دهد.

* آلوی تازه و خشک: با یبوست مقابله می کند. آنتی اکسیدان موجود در آن مانع از آسیب رسیدن به دی ان ای می شود.

*انار:کلسترول مضر را کاهش می دهد و با سرطان پروستات مقابله می کند.

* کدو حلوایی: مفصل ها را از آرتریت محافظت می کند.

خطر بروز سرطان ریه و پروستات را کاهش می دهد و التهاب را در بدن نیز پایین می آورد.

* تمشک: مانع از رشد سرطان دهان، سینه، روده بزرگ و پروستات می شود.

آنتی اکسیدان موجود در آن از دی ان ای محافظت می کند و میزان کلسترول مضر را پایین می آورد.

* توت فرنگی: در پیشگیری از بروز بیماری آلزایمر موثر است. میزان کلسترول مضر را کاهش می دهد. مانع از رشد سرطان  دهان، پروستات و روده بزرگ می شود.

* هندوانه: خطربروز سرطان پروستات، تخمدان، گردنه رحم، دهان و گلو را کاهش می دهد. از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند.

*موز: چربی سوزی بدن را افزایش می دهد. خطر سرطان لوسمی، کلیه و روده بزرگ را پایین می آورد. علایم آسم کودکان را کاهش می دهد.

* میوه قره قاط: میزان آنتی اکسیدان بدن را حفظ می کند و مانع از بروز عفونت مجرای ادراری می شود.

* کنگر فرنگی: سرشار از آنتی اکسیدان است و کلسترول مضررا کاهش می دهد.

* تمشک سیاه: باعث تراکم استخوان می شود.

* کلم برگ: خطر بروز سرطان پروستات، روده بزرگ، سینه و تخمدان را کاهش می دهد. سیستم طبیعی سم زدایی بدن را فعال می سازد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد